Oak Truss - Salcey Forest, Northamptonshire

 

The brand new WC / convenience building at the Northants Salcey Forest park is really taking shape! Oliveti are main contractors for this project, and the Oliveti Cubicles team were proud to supply the cubicles and IPS.


The IPS was constructed using the new modular format this makes the joiners and plumbers life much easier, resulting in a smoother and quicker job. The large Oak truss, the centre piece of the new Salcey facility, was also produced in our workshop and fitted on site by Adam Cross and his team.


A few lines from Simon Mills, the Building Surveyor for the Central England Forest District:


Regarding the recent new build of a public toilet block and information point at our Salcey Forest Visitor centre, both I as building surveyor in the estates team and many of my colleagues from varying departs throughout the Forestry Commission are very pleased with the project and outcome of this new building. In addition, we have had many positive comments from visitors/members of the public and is a great boost to this visitor centre.


I would like to thank Simon Hanks and Oliveti for all their hard work and look forward to working with you again in the future.


 

Construction Design